Tilbage til webshop

foundermentors formål og filosofi

Du kan med foundermentor som din uvildige partner, stå stærkt i stormen af indtryk og beslutninger, som du bombarderes af i en vækstrejse. Jeg klæder dig på til at kunne træffe dine valg mere velovervejet og smart, så du bruger de ressourcer du har, bedst muligt. Bliver du god til at anvende dine ressourcer strategisk, kan du mindske spildtid og opbrug af dine økonomiske midler og vigtigst af alt, så vil du begynde at elske selve processen i det du har kastet dig ud i, og blive bevidst om, hvor sej du i virkeligheden allerede er. 

Om Catharina Christiansen

Netværkeren Catharina Christiansen er 28 år og har de seneste 6 år dedikeret sig til det danske startup økosystem.

Fra marts 2022 til marts 2023 har Catharina været business mentor i Innofounders mentorkorps og med et stort ansvar for de fynske investeringer. Innofounder er et særligt grant fra Innovationsfonden, som tildeles startups med stort innovations- og vækstpotentiale.

Catharina har en kreativ baggrund som designteknolog med speciale i Entrepreneurship fra VIA University i Aarhus. Efter universitetet tog hun en kursusuddannelse i digital markedsføring og sprang ud som selvstændig digital marketing manager på fuld tid, hvor hun udarbejdede content og styrede annoncering for 2 ejendomsmægler butikker, en beauty virksomhed og 2 virksomheder i entreprise branchen.

Som 25-årig stoppede Catharina med at være selvstændig konsulent, da hun blev CMO og partner i den hostede eCommerce løsning ideal.shop, hvor hun fik flere års praktiske erfaring med at gå fra startup til scaleup som SaaS løsning. I løbet af sit tid i ideal.shop opsatte hun mere end 100 webshops og arbejdede med implementering af en mere brugerdreven strategi.

Ved siden af sit arbejde sidder Catharina i to advisory boards i to tech virksomheder og har suppleret den praktiske erfaring med en bestyrelsesuddannelse fra Board Institute. Bestyrelsesuddannelsen introducerede Catharina for erhvervssociologi, samt hvad der motiverer ansatte og ledere i forhold til performance.

På et mere personligt plan, har Catharina både prøvet at være ramt af stress og senere hen at drive virksomhed samtidig med at skulle balancere pludselig alvorlig sygdom og kroniske ændringer i hvad der var fysisk og psykisk muligt.

De permanente ændringer i hendes livsstil, har været afsættet til at forske i optimering af ressourcer og jagten på at kunne bygge en levedygtig og skalérbar virksomhed, uden at lægge mere end 37 timer i en arbejdsuge.