Tilbage til webshop

Om mentoren

Catharina Christiansen
Co-Founder af FounderMentor

Jeg er tidligere business mentor på Fyn, hvor jeg i et år har supporteret danske startups med et Innofounder grant fra Innovationsfonden. Framarts 2022 til marts 2023 har jeg stået strategisk på sidelinjen af 13 co-founder teams i og uden for Innofounder.

Jeg har en faglig baggrund i det kreative, som designteknolog med speciale i entrepreneurship fra VIA University i Aarhus. Efter universitetet efteruddannede jeg mig i digital markedsføring og bestyrelsesarbejde og har arbejdet som selvstændig siden 2017.

Som 25-årig blev jeg CMO og partner i min første SaaS startup, hvor jeg fik flere års praktiske erfaring med at skabe vækst som lille team og særligt også erfaring med at udvikle sig fra idemager til leder.

På et mere personligt plan takler jeg til dagligt livet med ADHD og har også prøvet at være ramt af både stress og senere hen af pludselig alvorlig sygdom og kroniske ændringer i hvad der var fysisk og psykisk
muligt. Alt sammen samtidig med mit job som co-founder i et startup.

Jeg elsker livet som iværksætter og mit mål er at hjælpe dig med at navigere sundt og smart i denne livsstil.

Mine sessions har fokus på 2 ting

1. selvindsigt som founder
At forsøge sig som iværksætter er den største gave du kan give dig selv i din personlige udvikling. Men den kan også hurtigt blive din hårdeste, hvis du ikke forstår dig selv undervejs. 

2. tilgangen til at bygge virksomhed
Du kan reducere bump på din startup rejse, hvis du forstår at prioritere korrekt, optimere dine ressourcer, blive datadrevet og klog på hvordan du skaber værdi for andre. Jeg hjælper dig med hvordan du træffer dine beslutninger velovervejet. 

"Jeg mødte Catharina i forbindelse med mit Innofounder forløb in af min iværksætterrejse, hvor Catharina blev min business mentor. Med en baggrund som forsker var det en helt ny verden jeg trådte ind i og det var meget hjælpsomt at have Catharina med på rejsen. Til vores samtaler talte vi om det at bygge en forretning, et team og et produkt og hvordan man som founder in skal være multikunstner og drible med alle bolde på en gang. Og man dribler i en retning man ikke aner om er den rigtige eller forkerte og det kan være enormt udfordrende at stå med alene. Mentorforløbet med Catharina hjalp mig til at holde fokus men samtidig også til at mærke efter og sørge for at huske at komme helskindet igennem iværksætterrejsens første steps. De varmeste anbefalinger herfra."

Pernille Ravn Jakobsen, CEO & Co-Founder, OSAIA Health

"Catharina formår noget helt særligt, da hun får mig til at føle mig helt komfortabel med at tale åbent og uden forbehold. Hun tilgår problemstillingerne med fuldstændig ærlighed, stor indsigt og ydmyghed over for det ukendte. Jeg har lært meget af at have Catharina som min mentor, hvor mindset og selvindsigt har spillet en markant rolle. I efterdynningerne af at min førstep fejlede hjalp hun mig med at komme mentalt videre og lære af oplevelsen, og fik mig fra en tilstand af kaos og forvirring videre til at jeg har raffineret min selvforståelse og er i gang med at mit næste projekt, og dertil med en selvstændighed og et nyt niveau af gåpåmod jeg ikke før besad."

Patrick Jakobsen, Software Udvikler

Startups jeg har været tilknyttet

Min rolle som mentor er at forhindre dig i at spilde unødvendig tid, penge og personlig energi på at du begår fejl, som vi via levet erfaring nemt kan styre dig udenom. Rejsen som iværksætter bliver mere behagelig for dig, hvis du primært kun begår dine egne fejl og vi sikrer os, at du hele tiden rejser dig igen, når du falder.

Driver du en VC, incubator eller et accellerator program, så skriv til mig på cc@foundermentor.io for at indhente et samlet tilbud på mentoring af flere iværksættere eller flere teams.