Tilbage til webshop

Bemærk at dette event ikke er gratis og at alle tilmeldte vil blive kontaktet i forbindelse med køb af plads

Founder Symposium finder sted i forbindelse med Iværksætterfestival Odense og samme dag som Odin Award. En dags-konference med fokus på livet som iværksætter, virkelighedsnære historier og debatpaneler, der vil blive modereret i bedste professionelle stil. 

Denne dag sætter vi særligt fokus på founder sundhed og dialog omkring hvad vi kan gøre for at forbedre founders vilkår på daglig basis, samt hvordan vi lige nu holder hånden under de entreprenante individer, der skaber vækst og arbejdspladser, samt nye innovative løsninger på samfundets problemstillinger.

Så er du interesseret i at være med til at forme fremtidens måde vi driver startup økosystem på, så er netop dette event et som du ikke må gå glip af.

Denne dag er en OPLEVELSE i et helt unikt lokale, den gamle bankboks, og konferencens 100 deltagere kan forvente fuld forplejning, herunder en lækker frokostmiddag serveret af Odenses bedste restaurant personale fra Drewsens. 

Få den fulde Odense Startup oplevelse og tag med til Odin Award efter konferencen

Sørger du også for at tilmelde dig Odin Award selvsamme dag, sørger vi for at få dig fragtet fra vores venue til det næste.